Geanta laptop damaMulte persoane considera ca nu exista geanta laptop dama sau speciala pentru barbati ci ca acestea sunt universale si pot fi purtate atat de barbati cat si de femei, fara sa existe nicio diferentiere. Intr-o oarecare masura lucruri pot sta si in acest fel, dar daca doresc sa fie in trend, doamnele si domnisoarele ar trebui sa isi cumpere genti laptop dama, pentru ca acestea se vor potrivi mai bine cu nevoile lor si se vor asorta la tinutele care le poarta.

Cu ce se deosebeste o geanta laptop dama

Spre deosebire de gentile laptop pentru barbati, sau cele universale, o geanta laptop dama are o forma ceva mai diferita, in sensul ca se asemenea mult cu o poseta, are colturile mai rotunjite, manerele mai lungi si mai subtiri si uneori nici macar nu pare o geanta laptop, ci pur si simplu o geanta de serviciu. Diferente sunt si in privinta culorilor, pentru ca o geanta laptop dama se gaseste in culori mai nuantate, de rosu, galben, maro, dar si clasicul negru. Alegerea acesteia va depinde foarte mult de tinutele la care vreti sa o purtati, dar daca vreti sa fiti sigura ca se va potrivi, ar trebui sa va orientati catre o culoare neutra, cum ar negru sau maro, pentru ca acestea pot fi purtate indiferent ce tinuta purtati in ziua respectiva.

Atunci cand trebuie sa alegeti din mai multe genti laptop dama, va recomand sa fiti foarte atenta la modul in care se inchide aceasta, adica sa aiba fermoare rezistente, dar si cat mai multe compartimente, astfel incat sa puteti sa luati cu dumneavostra la birou tot ce va trebuie fara sa mai fie nevoie de o alta geanta. De asemenea, va fi nevoie sa puneti si accesoriile de care aveti nevoie pentru a lucra la laptop si care ocupa un spatiu destul de mare.

Genti laptop Samsonite

Ca si recomandare in materie de genti laptop dama, cel mai bine ar fi sa dati o cautare printre genti laptop samsonite, datorita faptului ca aceastea sunt produse de foarte buna calitate, dragute si au un design destul de interesant, care sa fie pe placul oricarei femei.

Avantajul pe care il ofera aceste produse este ca sunt extrem de rezistente si nu veti fi nevoita sa va schimbati geanta laptop dama in fiecare an pentru ca s-a deteriorat sau chiar a ajuns sa se rupa de tot. De acest detaliu ar trebui sa tina cont, in special persoanele care folosesc laptopul in fiecare zi si care trebuie sa il transporte la si de la serviciu, mai ales daca aceasta calatorie presupune mersul cu mijloace de transport in comun.

Prin urmare, atunci cand alegeti o geanta laptop dama trebuie sa aveti in vedere calitatea acesteia, dar si cat de practica este din punct de vedere al compartimentarii.

No Comments

Be the first to start a conversation

Leave a Reply

  • (will not be published)