Geanta office damaGeanta office dama este modelul de genta ideala pentru femeile care lucreaza la birou, dar nu numai, pentru ca poate fi folosita la fel de bine si de cele care au alte tipuri de joburi.

Geanta dama office – cand se poarta ?

Geanta dama office poate fi purtata in orice moment al zilei, dar in special atunci cand mergeti la serviciu, pentru ca de aici provine si denumirea acestei categorii de genti. Nu va impiedica nimic insa sa o purtati si atunci cand mergeti la cumparaturi sau iesiti sa luati masa in oras. In general, o femeie isi pune in geanta office dama pe care o foloseste la serviciu toate obiectele de care are nevoie pe parcursul zilei, iar atunci cand trebuie sa mearga in alta parte, poate sa ii fie greu sa le mute intr-o alta geanta si din acest motiv va prefera sa o ia tot pe aceasta.

Acest lucru nu este gresit, pentru ca modelele de genti dama office pot fi purtate aproape in orice situatie, exceptie facand evenimentele la care ar trebui sa purtati o geanta sau o poseta foarte eleganta.

Ce trebuie sa aveti in vedere atunci cand va cumparati o geanta office dama

Atunci cand va cautati modelul potrivit de geanta dama office, va recomand sa aveti in vedere ca aceasta trebuie sa fie destul de bine compartimentata la interior si sa va ofere o siguranta adecvata, adica sa fie prevazuta cu un fermoar sau cu un sistem de inchidere suficient de sigur, astfel incat sa nu va pice obiectele din ea.

Daca trebuie sa luati cu dumneavoastra si documente, atunci in mod cert veti avea nevoie de un model de geanta office dama de dimensiune mai mare, adica sa incapa in ea un dosar, fara sa fie nevoie sa o fortati pentru a o inchide. In acest fel veti putea sa transportati toate documentele, fara sa existe riscul sa le pierdeti.

Atunci cand cautati genti office dama va trebui sa aveti in vedere si pretul acestora, pentru ca variaza foarte mult. Daca stiti ca aveti nevoie de o geanta rezistenta, de calitate, care sa isi pastreze aspectul impecabil o perioada lunga de timp, atunci va trebui sa va orientati catre genti dama office care au preturi de cateva sute de ron, dar acestea depind destul de mult si de brandul ales, dar si de perioada in care faceti achizitia. Pentru oferte la genti office dama ar trebui sa asteptati perioada sarbatorilor de iarna sau sfarsitul sezonului, cand producatorii, dar si comerciantii, fac reduceri semnificative la produsele din sezonul trecut, iar in acest fel veti avea ocazia sa va cumparati o geanta office dama de foarte buna calitate, dar la un pret care va va impresiona.

No Comments

Be the first to start a conversation

Leave a Reply

  • (will not be published)