Geanta piele intoarsaGeanta piele intoarsa este o geanta foarte placuta la atingere, iar aspectul sau ne duce cu gandul la materialele nobile. Acestea sunt motivele pentru care un numar foarte mare de doamne si domnisoare prefera sa isi cumpere genti din piele intoarsa, sau alti inlocuitori ai acesteia, dar care arata la fel de interesant. Aceste variante alternative pot fi niste genti imitatie piele sau genti piele ecologica.

Geanta piele intoarsa este un accesoriu foarte cool

Geanta de piele intoarsa este foarte apreciata de fete, deoarece are un aspect natural, si reprezinta mai bine persoanele nonconformiste, care nu sunt foarte incantate de rigiditatea si aspectul drept al gentilor din piele. Cel mai adesea, acestea aleg sa poarta genti piele ecologica, fie ca aceste produse se gasesc la preturi ceva mai mici, fie din convingerea ca nu vor sa poarte obiecte realizate in urma sacrificarii unui animal (la fabricarea gentilor de piele intoarsa se poate folosi pielea de vitel, de capra sau de ren).

Geanta piele intoarsa este deosebita si interesanta datorita efectului care se creeaza pe material atunci cand este atins.

Partea ma dificila la aceste genti din piele intoarsa apare in momentul in care trebuie sa le curatati mai ales daca nu stiti cum, din cauza faptului ca nu pot fi spalate in mod clasic, pentru ca dupa ce se uda, pielea intoarsa se va intari. De aceea, este nevoie de o asa zisa curatare uscata, adica trebuie sa folositi niste produse speciale, iar acest lucru este valabil atat pentru pielea naturala cat si pentru cea artificiala.

Genti din piele intoarsa la moda

Pentru a fi sigura ca va alegti un model de geanta piele intoarsa care respecta tendintele actuale, va sfatuiesc sa optati pentru genti piele musette, genti piele suveran sau genti piele nucelle, pentru ca acestea sunt realizate intr-un mod foarte interesant si respecta in totalitate caracteristicile impuse de moda actuala in materie de genti si posete.

In general, un model foarte apreciat de geanta piele intoarsa este cel la care se folosesc doua tipuri de material, sau doua culori, care sa contrasteze si sa va evidentieze si mai mult accesoriul. In acest fel veti avea posibilitatea sa asortati geanta la un numar mai mare de tinute.

Nu uitati ca geanta trebuie asortata in mod obligatoriu cu pantofii, iar din acest motiv ar fi bine sa optati pentru o pereche de pantofi tot din piele intoarsa. Aceasta combinatie va face din tinua dumnaevoastra una extrem de interesanta si atragatoare, care va impresiona si un specialist in domeniul modei. Cu o geanta piele intoarsa si cu o pereche de pantofi din acelasi material veti fi sigura ca nu ati gresit si veti avea garantia succesului dumnevoastra vestimentar.

No Comments

Be the first to start a conversation

Leave a Reply

  • (will not be published)