Cea mai utilizata geanta este cea casual, datorita faptului ca este luata la serviciu si peste tot pe unde mergeti intr-o zi obisnuita. Din aceasta cauza, aceste genti casual dama trebuie sa fie foarte rezistente, astfel incat sa nu se deterioreze repede, dar trebuie sa isi pastreze si forma, pentru a arata la fel de bine ca in ziua in care le-ati cumparat.

Geanta casual dama este un accesoriu care trebuie ales cu foarte mare atentie

Geanta dama casual trebuie aleasa foarte atent, astfel incat sa respecte cat mai bine nevoile dumneavostra in ceea ce priveste transportarea obiectelor de care aveti nevoie in permanenta. Inainte sa incepeti cautarile, va recomand sa va stabili cat mai concret cand anume doriti sa o purtati si ce doriti sa puneti in ea, pentru ca in functie de aceste criteria veti putea sa va orientate asupra unor modele, iar dupa aceea sa il alegeti pe cel care va place cel mai mult si care se incadreaza in bugetul pe care doriti sa il cheltuiti pe acest accesoriu.

In general, niste genti dama casual au in jur de trei buzunare interioare, dintre care unul este inchis cu fermoar, pentru a va pune acolo lucrurile mai intime sau care necesita o protectie mai buna si cel putin un buzunar exterior, in care se depoziteaza obiectele de care aveti nevoie frecvent sau pe care nu doriti sa le puneti in interiorul gentii si sa cautati apoi foarte mult dupa ele. Acestea pot fi obiectele mici, cum ar fi un cercel, un card de memorie sau obiecte de care aveti nevoie in permanenta cum ar fi telefonul mobil sau cheile de la masina. Persoanele care sunt extrem de imprastiate ar trebui sa se orienteze catre modele cu cat mai multe compartimente, astfel incat sa nu ajunga in situatia in care sa arunce totul in interior ca intr-un sac, iar dupa aceea sa ii fie imposibil sa mai gaseasca ceva.

Care este marimea ideala a unei genti casual dama

In ceea ce priveste marimea unei genti casual dama, aceasta variaza foarte mult in functie de fiecare femeie. De exemplu, cele care trebuie sa puna in geanta documentele pentru birou sau alte materiale de care are nevoie la serviciu au nevoie de o geanta foarte incapatoare, dar si rezistenta. In schimb, daca trebuie va luati doar cateva obiecte de machiaj si telefonul, atunci puteti alege o geanta casual dama de dimensiune mai mica, pentru ca va va fi mai usor sa o tineti pe mana sau pe umar, in functie de preferinte si veti gasi mai usor obiectele din interior.

Prin urmare, alegerea unei genti casual dama se va face in functie de dorintele si nevoile fiecarei doamne sau domnisoare in parte.

No Comments

Be the first to start a conversation

Leave a Reply

  • (will not be published)