Genti din piele naturala ieftineAtunci cand vine vorba de achizitionarea unor genti din piele naturala ieftine cred ca aprope orice femeie si le doreste si nu pentru ca ar economisi niste bani, ci pur si simplu pentru ca placerea de a cumpara produse promotionale este in natura lor.

De ce prefera femeile sa cumpere genti din piele naturala ieftine

Motivul principal pentru care doamnele si domnisoarele sunt interesate sa cumpere genti piele naturala ieftine, il reprezinta faptul ca le ofera posibilitatea sa isi cumpere mai multe modele cu aceeasi suma pe care ar fi cheltuit-o pe o singura geanta. In plus, in cazul in care se va intampla sa li se rupa, nu se vor negaji prea tare pentru ca stiu ca nu a costat prea mult si mai au altele de rezerva. Dar gentile din piele naturala sunt totusi foarte rezistente, pentru ca, indiferent cum ar fi facute, este vorba de un material puternic, care nu se rupe prea usor si chiar daca ati ales sa va cumparati genti de piele naturala ieftine este posibil sa va plictisiti de ele, iar acestea inca sa arate impecabil si sa nu presupuna inlocuirea.

Care este diferenta dintre niste genti dama piele naturala ieftine si genti de panza ieftine

Diferenta dintre niste genti dama piele naturala ieftine si gentile de panza sau imitatie de piele ieftine este una semnificativa, in sensul ca cele din piele  sunt mult mai rezistente. In schimb, gentile din panza, mai ales daca sunt ieftine, sunt destul de slabe calitativ si aveti sanse foarte mari sa se rupa in scurt timp de la cumparare. Este posibil sa gasiti si modele dragute pe care sa le purtati mult timp, dar in cazul acestora este vorba totusi de noroc, in schimb, la orice tip de genti ieftine din piele naturala, aceasta este o certitudine si nu trebuie sa va faceti griji ca se vor deteriora decat dupa cativa ani in care le-ati purtat zi de zi.

Un avantaj major al gentilor din piele, indiferent care ar fi pretul lor, este ca  sunt usor de intretinut, fiind suficient sa le stergeti cu o carpa sau cu un servetele umed si arata ca noi. In schimb, cele din alte materiale au nevoie de spalari frecvente, ceea ce poate duce la deteriorarea lor intr-un timp foarte scurt.

Persoanele care prefera sa isi cumpere genti din piele naturala ieftine sunt, in general, persoane foarte chibzuite, care stiu ca caute calitatea, dar prefera sa nu aloce un buget prea mare pentru acest accesoriu. Cu alte cuvinte, aceste femei sunt extrem de calculate, au o perceptie foarte buna asupra raportului calitate pret si stiu ce inseamna sa faci economie, dar in acelasi timp sa cumperi si ce este mai bun pe piata.

No Comments

Be the first to start a conversation

Leave a Reply

  • (will not be published)