Genti piele damaAlegerea unei genti piele dama poate fi o misiune destul de dificila, pentru ca trebuie sa aveti in vedere care sunt tendintele in moda, dar in acelasi timp conteaza si ce anume va place si va caracterizeaza pe dumneavostra. Este foarte important sa tineti cont de acest ultim aspect, pentru ca tot ceea ce se afla pe dumneavostra, de la imbracaminte, incaltaminte, accesorii, totul trebuie sa fie in concordanta cu personalitatea si felul dumneavoastra de a fi

Genti piele dama pentru persoane extrovertite

Persoanele care sunt foarte deschise, le place sa vorbeasca mult, sa calatoreasca si sa cunoasca in permanenta oameni noi, cele mai potrivite ar fi niste genti dama din piele in culori vesele, cu accesorii interesante si care sa fie destul de incapatoare si rezistente, deoarece acest gen de doamne si domnisoare au nevoie de foarte multe lucruri, iar datorita faptului ca, in general, sunt persoane foarte active le vor folosi destul de mult.

Tot personalitatea este cea care poate dicta inclusiv pretul, deoarece persoanele dornice de schimbare, a caror viata este intr-o continua miscare, nu vor pune prea mare accent pe brand si vor prefera genti piele dama mai ieftine, dar frumoase, pentru ca nu le va folosi foarte mult timp si va dori sa isi cumpere altele.

De cele mai multe ori, persoanele extrovertite sunt atrase de oferte si pot ajunge chiar sa isi cumpere genti piele dama doar ca sunt la reducere.

Genti piele dama pentru persoane introvertite

Persoanele introvertite sunt, in general, firi foarte retrase, care analizeaza un obiect pana in cel mai mic detaliu si prefera lucrurile de calitate, care sa fie foarte rezistente, chiar daca acestea se gasesc la preturi mari. Se intampla sa caute mult timp pana gasesc o geanta dama piele care sa le placa, dar atunci cand o gasesc nu se mai uita la pret. Aceste doamne si domnisoare prefera, in general, genti posete piele clasice, fara prea multe accesorii si in culori mai neutre, astfel incat sa nu iasa in evidenta, pentru ca nu isi doresc sa fie in centrul atentiei.

Dar si atunci cand isi gasesc geanta de piele dama care sa se potriveasca personalitatii lor, o vor purta foarte des si la toate evenimentele, indiferent care ar fi felul lor. Spre deosebire de persoanele extrovertite care prefera sa isi schimbe si de trei ori pe zi geanta, celor introvertite le este foarte greu sa isi mute lucrurile din una in alta si prefera un modele de genti de dama din piele in culori care sa se potriveasca pentru orice tinuta, adica maro sau negru, de marime madie si cu mai multe compartimente, astfel incat sa isi poata aranja cu grija toate obiectele de care au nevoie peste zi.

No Comments

Be the first to start a conversation

Leave a Reply

  • (will not be published)