Genti pieleGentile sunt accesoriile fara de care femeile nu si-ar putea inchipui o tinuta. Chiar daca ai ales cu foarte mare grija hainele, bijuteriile si pantofii, daca vei da gres cu geanta, toata tinuta va fi compromisa. Aceste genti piele fac parte din tinuta si suntla fel de importante ca orice alte piese vestimentara care iti compun lookul pentru o anumita ocazie. Accesoriile frumoase, de calitate, pot scoate din anonimat chiar si cea mai simpla tinuta si te pot face sa arati sofisticat, fara cheltuieli prea mari pe haine. De aceea, stilistii ne sfatuiesc sa investim sume mai mari in genti piele si pantofi si abia mai apoi sa ne concentram asupra hainelor. Nici nu e de mirare ca acest sfat functioneaza si este bine venit. Imagineaza-ti ca o geanta scumpa, de calitate, poate fi purtata ani la randul fara sa se deterioreze. In plus, poate fi integrata in foarte multe tinute diferite. Nu putem spune acelasi lucru si despre haine, pentru ca ele au un numar limitat de purtari.

Cum ne alegem modelul perfect de genti piele?

Cand vine vorba despre alegerea gentii perfecte, trebuie sa fii atenta, in primul rand, la material. Cele mai rezistente si cele mai frumoase genti piele sunt cele din piele naturala. Este adevarat ca pretul lor este mai ridicat fata de cel al gentilor din material textil sau din inlocuitor de piele, insa efectul vizual si durabilitatea in timp sunt atribute care iti vor demonstra ca geanta si-a meritat banii.

Gentile din piele naturala au o elasticitate mai buna si permit depozitarea mai multor lucruri, fara a risca sa se rupa. Daca stai sa te gandesti bine, sunt zile in care pui in geanta foarte multe lucruri, de la notebook, la agenda, carte, reviste, acte, sticla cu apa, trusa de make-up, telefon mobil, portofel, etc. Daca geanta nu ar fi una de calitate, ai risca sa apara fisuri in material sau ca finisajele sa se deterioreze.

Daca tot a venit vorba despre ele, in general, modelel de genti piele naturala sunt lucrate cu mai multa grija, iar finisajele lor sunt impecabile. Pentru ca vorbim despre o materie prima mai scumpa, atunci si accesoriile matalice, precum catarame sau fermoare sunt mai de calitate si cu o rezistenta mai buna. Pe langa faptul ca arata mult mai bine, mai calitativ, ele au si o durabilitate ridicata si o rezistenta in timp.

Pielea ramane materialul preferat

Aceste genti piele se curata mai usor, mai ales daca iti achizitionezi o spuma sau o solutie speciala. Cu cat ai mai multa grija de geanta ta, cu atat ea va tine mai mult si va arata mai mult timp ca noua. Este bine sa o depozitezi intr-un sac de plastic si sa o stergi cu putina solutie de curatare si o carpa curata si moale, macar o data pe saptamana, mai ales daca vorbim despre o geanta de culoare deschisa. Gentile din piele naturala au o durata de viata nelimitata si pot fi purtate ani la randul fara sa prezinte vreun semn de uzura. Alege modele si texturi nemuritoare, care sa te ajute sa fii in tendinte mereu, fara sa fii nevoita sa investesti mereu in haine si genti noi.

Daca iti permiti mai multe genti de calitate mai slaba in fiecare sezon, mai bine renunta la ele si cumpara una singura, din piele naturala de calitate. Este un plus pentru garderoba ta si o investitie de durata, nicidecum una pasagera.