Genti sport damaPentru toate persoanele care fac sport, importanta unei genti sport dama este foarte bine cunoscuta. Daca inca nu te-ai apucat de sport, dar ai in plan sa faci asta in viitorul apropiat, iata de unde ar trebui sa incepi. Alege o geanta de sport utila, incapatoare si care sa te ajute si sa te motiveze sa faci sport. Cel mai bine ar fi sa cumperi una special pentru acest scop si nu sa improvizezi o geanta de sport din gentile tale xxl mai vechi pe care nu le mai porti. Este important ca geanta sa fie special conceputa pentru sport, in primul rand pentru ca aceste genti au o compartimentare speciala care iti va usura munca. Pun pariu ca de multe ori ai intarziat la orele de la sala sau chiar ai renuntat la a mai merge pentru ca, in ultimul moment, iti dadeai seama ca nu ai pantofii la indemana, sau poate prosopul tau preferat de sport, sau poate elasticul cu care ar fi trebuit sa iti prinzi parul. Toate aceste probleme ar disparea daca ai avea o geanta de sport mereu pregatita pentru a pleca cu tine la sala.

Modele de genti sport dama – alege culorile vii

Alege o geanta cat mai colorata si cat mai trainica sau, din contra, o geanta in culori inchise daca esti o persoana mai sobra. Verifica finisajele si calitatea fermoarelor, pentru ca, de obicei, acestea cedeaza primele. Geanta ta trebuie sa fie foarte bine compartimentata, astfel incat sa iti poti pune intr-un compartiment pantofii de sport, in altul trusa de cosmetice de urgenta, sprayul, fixativul, prosopul, sticla cu apa, echipamentul, cardul de abonament, cheile si telefonul. Daca aceste genti dama nu ar avea decat un singur compartiment, totul ar fi un haos si ar trebui sa astepti o vesnicie pana sa gasesti cele necesare.

Cand tii aceste genti sport dama, mereu pregatite, ele iti pot servi drept motivatie pentru a merge mai des la sala sau macar nu mai poate reprezenta o scuza ca sa tragi chiulul. In plus, vei vedea ca o geanta special conceputa pentru sport iti va da si un anume confort psihic si te vei simti multumita pentru ca faci ceva pentru tine, pentru corpul si pentru sanatatea ta.

O geanta sport incapatoare te salveaza la greu

Nu are niciun sens sa ingramadesti in graba o pereche de colanti si un tricou in geanta ta de la birou. Nu numai ca vei incarca inutil poseta, dar la sala iti vei da seama ca ai nevoie de mult mai multe lucruri si nu te vei simti confortabil. In plus, nu este bine sa amestecam lucrurile, asa ca cel mai ok este sa pui echipamentul intr-o geanta special destinata lui.

In functie de sportul pe care alegi sa il practici, poti avea nevoie de echipamente speciale. Exista genti de sport dama special concepute pentru fiecare tip de sport in parte, astfel incat tu sa iti poti pune si hainele, si bunurile, dar si echipamentele speciale la un loc.

Daca porti cu tine gel dezinfectant sau solutie pentru curatarea aparatelor pe care urmeaza sa le folosesti, atunci e bine ca in geanta ta de sport sa existe un compartiment special, care sa nu permita solutiei sa se imprastie in toata geanta, in cazul in care recipientul se va rasturna. Acelasi compatiment impermeabil este foarte util si pentru costumul ud de baie, in cazul in care practici inotul. Intotdeauna cand ajungi acasa, scoate din geanta lucrurile folosite, pentru a impiedica formarea de mirosuri neplacute.

No Comments

Be the first to start a conversation

Leave a Reply

  • (will not be published)