Modele de poseteDiversele modele de posete, reprezinta fara nicio indoiala  unul dintre nelipsitele accesorii ale femeilor, fara care acestea nu pot sa plece de acasa. Dupa cum am precizat, aceste modele de posete sunt foarte variate si in functie de forma, dimensiune si culoare, ele trebuie sa fie in concordanta sau asortate la tinuta pe care o purtati.

Modele de posete – Sfaturi utile pentru o alegere corecta

Pentru  alegerea corecta a unor modele de posete dama, trebuie sa aveti in vedere cateva  aspecte foarte importante.

Un prim astfel de aspect pe care trebuie sa il aveti in vedere, este reprezentat de dimensiunea posetei. Nu are rost sa alegeti niste modele de posete mari, daca nu aveti ce sa carati in ea. Faceti alegerea in funtie de ce  lucruri doriti sa carati in ea, iar daca acestea sunt putine la numar (o trusa cu farduri, un ruj sau un gloss si telefonul mobil) nu are rost sa alegeti o poseta prea mare, pentru ca  veti umbla cu ea mai mult goala, fapt ce va va crea un aspect mai neplacut.

Aceste modele de  posete mici reprezinta solutia ideala in momentul in care mergeti la cumparaturi, deoarece in ele nu incap decat portofelul, cheile de la masina sau casa si telefonul mobil.

Este evident ca tot ce veti pune in poseta, depinde si de locul in care trebuie sa mergeti.

Un al doilea aspect la fel de  important pe care trebuie sa il aveti in vedere in momentul in care alegeti o poseta, este reprezentat si de felul cum aratati, sau mai bine spus de cat de corpolenta sunteti.

Forma acesteia  si forma corpului, sunt in stransa legatura, iar neconcordanta dintre ele va duce la situatii de genul in care veti parea ceva mai corpolenta decat sunteti  sau nu va va scoate formele in evidenta.

Daca sunteti ceva mai slabuta, este bine sa stiti ca nu vi se potrivesc acele modele de posete postas, deoarece acestea sunt prea mari, si va vor face sa pareti prea incarcata.

Legat de tinuta, lucrurile sunt ceva mai simple, deoarece este foarte evident ca daca alegeti sa purtati un sacou sau camasa peste pantaloni, modelele de posete office vi se potrivesc perfect, acestea fiind modele de posete dama moderne care se adapteaza perfect unei tinute de birou.

Daca va place sa purtati o tinuta sport sau etnica, modelele de posete de vara, de diferite culori, cu siguranta se vor dovedi o foarte buna alegere.

Materialele din care sunt confectionate posetele

Cu siguranta ocazia cu care trebuie sa purtati poseta este foarte importanta,  si tocmai din acest motiv, in special la modelele de posete de zi trebuie neaparat sa tineti cont de materialul din care aceastea sunt confectionate. Ideal ar fi sa alegeti modele de posete confectionate din materiale de o calitate foarte buna, care sa se poata spala sau curata  fara sa se deterioreze. In mod cert, cele mai durabile sunt modelele de posete din piele, insa preturile acestora sunt ceva cam piperate.

No Comments

Be the first to start a conversation

Leave a Reply

  • (will not be published)