Protejarea datelor tale conteaza

GentiChic.com este un site care ofera informatii despre gentile de dama, recomandand cele mai bune si moderne produse, dar si modul cel mai facil si mai avantajos de a le cumpara. Site-ul nu are ca activitatea comercializarea acestor produse, dar poate face o legatura intre persoanele interesate si entitatile cu drept de comercializare a gentilor si accesoriilor pentru acestea. In aceste conditii, consideram ca resprectarea drepturilor utilizatorilor si protejarea informatiilor oferite de catre acestia in confirmitate cu legile in vigoare sunt doua activitati esentiale. Pentru aceasta, GentiChic.com a impus un regulament de confidentialitate care trebuie respectat in orice situatie si in favoarea oricarui client. Astfel, site-ul utilizeaza o serie de instrumente de protectie online pentru a asigura confidentualitatea datelor oferite de catre clienti prin completarea diferitelor formulare de pe site.

Pentru o colaborare normala intre cele doua parti, va rugam sa cititi cu atentie urmatoarele informatii.

Toate datele primite sunt confidentiale

GentiChic.com este un site de informare  in legatura cu cele mai noi trend-uri in ceea ce priveste gentile de dama si accesoriile lor. De asemenea, site-ul prezinta cele mia bune oferte ale magazinelor de profil din tara, oferind si link-uri spre magazinele online ale comerciantilor. Pentru a reusi cat mai bine in ceea ce si-a propus, site-ul GentiChic.com poate cere clientilor anumite date de indentificare, precum numele, prenumele si adresa de email. Acestea sunt necesare pentru o mai buna analiza a bazelor de date si pentru comunicarea intre site si magazinele online partenere. Cu toate acestea, GentiChic.com are obligativitatea legala de a nu impartasi aceste informatii decat atunci cand este absolut necesar, obligativitate care se transmite si partenerilor, prin regulile proprii de confidentialitate.

GentiChic.com are obligativitatea de a proteja confidentialitatea clientilor pana cand acestia parasesc site-ul afiliat, insa dupa depasirea acestui moment, datele oferite devit resposabilitatea magazinelor respective.

Ce tipuri de informatii sunt colectate

GentiChic.com activeaza ca un site online de informare, dedicat tuturor celor care cauta anumite informatii despre genti si accesoriile acestora. Nefiind un magazin online, clientii trebuie sa fie constienti ca relatia lor cu site-ul este una exclusiv informativa.

In aceste conditii, formularele de pe site pot sa ceara anumite informatii, precum numele, prenumele si adresa de email a utilizatorilui. Toate datele oferite de acesta vor fi protejate, respectandu-se in aceasta privinta legea aflata in vigoare.

GentiChic.com nu raspunde insa de activitatea clientilor pe site-urile recomandate, aceasta desfasurandu-se conform regulamentelor proprii ale entitatilor respective. In concluzie, responsabilitatea GentiChic.com se termina odata cu parasirea site-ului, indiferent de motiv.

Dezvaluirea datelor

Pot sa existe instante in care datele sa fie trasnferate intre GentiChic.com si un alt site de profil, conform statutului acestui site (site de afiliere). Acestea se vor desfasura insa in conformitate cu legile existente si nicio entitate exterioara procesului stabilit nu va fi implicata.

GentiChic.com nu este responsabila nici pentru datele existente in calculatoarele clientilor, nici pentru activitatea acestora pe alte site-uri. Politica de confidentialitate se poate schimba, ca insusi mediul online, si GentiChic.com isi rezerva dreptul de a face modificari fara a anunta in prealabil. Totusi, pentru o colaborare de calitate, va rugam sa verificati periodic aceasta pagina.