Posete colorateMotivul pentru care doamnele aleg sa poarte posete colorate este faptul ca acestea din urma se asorteaza foarte bine cu tinutele purtate si chiar dau viata aspectului general.

De ce sa alegeti posete colorate

Pentru a intelege cat mai bine de ce ar trebui sa alegeti posete colorate o sa descriem putin cateva variante, astfel incat sa vedeti cat de bine le puteti asorta.

Daca optati pentru o tinuta inchisa la culoare, dar cu imprimeuri albe sau cu o camasa alba, atunci cea mai portvita alegere ar fi o poseta alba, pentru ca va accentua contrastul si va face tinuta dumneavostra sa arate perfect. In plus, atunci cand vine vorba de posete albe, ofertele din magazine sunt destul de bogate, mai ales in aceasta perioaa in care se poarta foarte mult gentile si posetele deschise la culoare. Partea mai putin neplacuta la aceastea este ca se murdaresc destul de usor si este nevoie sa le curatati frecvent, iar acest lucru le poate deteriora semnificativ. Foarte potrivite ar fi si niste posete aurii, cu mentiunea ca trebuie sa fie o nuanta mai deschisa si sa aiba niste accesorii metalice, care sa o puna si mai bine in valoare.

Pentru doamnele nonconformiste, care dorec sa le arate celor din jur ca se imbraca asa cum considera ele ca le sta bine, fara sa tina cont de prea multe principii, o poseta verde le va intari si mai mult acest mesaj si le va da un plus de ingredere in fortele proprii. Aceste posete verzi sunt potrivite in special in sezonul primvara-vara, pentru ca se asorteaza foarte bine cu natura inconjuratoare.

Poseta albastra poate fi asortata la o tinuta complet neagra, iar aceasta combinatie este absolut incantatoare si o gasiti frecvent folosita la uniformele insotitoarelor de bord. Daca doriti sa va faceti remarcata in sens pozitiv, va recomand ca pe langa posete dama albastre sa purtati si o pereche de pantofi in aceeasi nuanta albastra, iar succesul va este garantat.

Cand nu ar trebui sa purtati posete colorate

Exista si momente in care este absolut nepotrivit sa purtati posete colorate, iar printre acestea se numara in primul rand inmormantarile, cand cea mai potrivita ar fi o poseta neagra sau maro, evenimente la care ati fost anuntata a tinuta trebuie sa fie inchisa la culoare sau momentele care implica evenimente nefericite, cand ar trebui sa optati pentru culori cat mai inchise, sau, eventual puteti alege sa purtati o poseta aurie, dar care sa nu aiba prea multe accesorii.

In concluzie, doamnele care opteaza pentru posete colorate fac o alegerea extraordinara, pentru ca le arata celor din jur ca sunt niste femei puternice, care iubesc frumosul, iar in general, acestea sunt si niste adepte ale artei.

No Comments

Be the first to start a conversation

Leave a Reply

  • (will not be published)