Posete handmadeCel mai mare avantaj pe care vi-l ofera niste posete handmade este ca acestea sunt, in general, creatii unicat, care va ajuta sa va faceti remarcata atunci cand le purtati. Pe langa faptul ca sunt deosebite, acestea sunt si foarte interesante pentru ca sunt create in functie de inspiratia artistului respectiv si transmit o stare de spirit, in comparatie cu gentile si posetele realizate industrial si care nu sunt altceva decat niste obiecte reci, care nu transmit mare lucru si care sunt create doar pentru a cara anumite obiecte de care aveti nevoie in cursul zilei.

Posete handmade versus posete de serie

Diferenta majora dintre niste posete handmade si niste posete de serie, realizate de catre roboti industiali este ca acestea din urma sunt mai slabe din punct de vedere calitativ, pentru ca la o poseta handmade se va urmari cu atentie fiecare pas din procesul de creatie si exista un risc foarte redus sa apara imperfeciuni, iar daca totusi apar, acestea sunt insesizabile, pe cand la posetele de linie, erorile nu sunt la fel de bine monitorizate si puteti sa constatati ca un fermoar nu este montat corespunzator, ca materialul din interior este cusut stramb sau alte defecte de acest gen. De acest lucru va puteti convinge foarte simplu, doar comparand niste posete orastie, posete sibiu, posete braila, posete brasov, posete cluj sau posete piele timisoara cu aceleasi tipuri de produse, dar fabricate in China, unde industria aceasta foloseste foarte mult aparatele automatizate iar omul are doar rolul de a supraveghea functionarea acestor masinarii.

De ce sa va cumparati posete handmade

Motivul principal pentru care ar trebui sa va cumparati posete handmade il reprezinta atentia cu care sunt realizate acestea, dar si calitatea lor. In general, o poseta handmade este ceva mai scumpa decat o poseta obisnuita, dar nu trebuie sa va faceti griji in privinta pretului, pentru ca acesta va fi amortizat in timp, pentru ca nu va fi nevoie sa va cumparati posete la intervale scurte de tip.

Chiar daca nu poarta eticheta unei marci de renume, o geanta handmade este o creatie deosebita, poate chiar unicat si care va atrage privirile atunci cand o veti purta, si veti ajunge chiar sa fiti intrebata de unde ati cumparat-o, tocmai datorita faptului ca este deosebita si nu se intalneste in majoritatea magazinelor care comercializeaza astfel de produse. O poseta handmade este realizata cu grija si cu multa pricepere si mod cert va fi pe placul persoanei care urmeaza sa o poarte.

Cine creeaza posete handmade

Persoanele care se ocupa cu proiectarea si cu realizarea acestor posete handmade sunt artisti sau profesionisti care isi cunoasc foarte bine meseria, iar datorita faptului ca muncesc cu grija la fiecare creatie, capata o experienta deosebita in acest domeniu. Acesti mesteri stiu foarte bine cum sa prelucreze si sa imbine materialele, dar si sa adauge accesoriile, astfel incat sa rezulte niste posete deosebite, gata sa impresioneze doamnele care urmeaza sa le poarte. Datorita faptului ca acestea sunt create manual pana la cel mai mic detaliu, ele nu pot fi realizate decat de profesionisti. Acestia trebuie sa se informeze in permanenta despre schimbarile si tendintele in materie de genti si posete, iar atunci cand creeaza astfel de accesorii trebuie sa tina cont de ele, dar in acelasi timp trebuie sa aiba in vedere si faptul ca segmentul de cliente careia se adreseaza este unul extrem de variat, fapt pentru care este nevoie sa realizeze modele cat mai diferite, astfel incat sa se potriveasca unor personalitati si stiluri diferite.

Cine ar trebuie sa poarte posete handmade

Aceste posete handmade pot fi purtate de absolut orice doamna sau domnisoara, careia ii plac lucrurile deosebite, care sa o puna cat mai bine in valoare si care sa ii defineasca tinuta. Persoanele care prefera astfel de produse sunt, in general, foarte atente la ceea ce cumpara si nu fac rabat in privinta calitatii, chiar daca acest lucru presupune cheltuirea unei sume mai mari de bani, pentru ca trebuie sa recunoastem ca niste posete handmade sunt semnificativ mai scumpe decat unele realizate in mod industrial.

Care sunt producatorii care se axeaza pe posete handmade

Principalii producatori care prefera sa realizeze posete handmade sunt de obiecei producatori posete piele, pentru ca acestea sunt produse de calitate, care necesita o atentie deosebita si care se adreaseaza unui sector de clientela dispusa sa dea sume mai mari atunci cand sunt in cautarea unui astfel de accesoriu. Acesta este motivul pentru care se intampla destul de rar sa gasiti in magazine posete handmade realizate din alt material decat piele. Este adevarat ca exista si posete handmade realizate din materiale ecologice sau inedite, dar numarul acestora este destul de mic. Atunci cand doriti sa va cumparati genti posete handmade, cel mai bine este sa cautati pe internet magazinele care comercializeaza astfel de produse sau care realizeaza posete la comanda, pentru ca si aceastea din urma va vor crea poseta dorita tot manual, in functie de preferintele si specificatiile dumneavostra. O poseta handmade facuta pe comanda va fi o creatie care sa va reprezinte cat mai bine personalitatea si stilul si o sa ajunga sa va fie atat de draga, incat veti renunta cu greu la ea atunci cand va trebui sa va cumparati alta.

Indiferent care este motivul pentru care decideti sa va cumparati o poseta handmade, nu uitati ca aceasta este ca o opera de arta, care trebuie sa impresioneze si sa transmita un mesaj.

No Comments

Be the first to start a conversation

Leave a Reply

  • (will not be published)