Va rugam sa cititi cu atentie urmatorii termeni si conditii de utilizare inainte sa folositi acest site.

Prin utilizarea acestui site, va oferiti acordul formal cu privire la Termenii si Conditiile impuse. Daca nu sunteti in totalitate de acord cu politica noastra de Termeni si Conditii, va rugam sa nu folositi acest site.

GentiChic.com poate sa revizuiasca si sa actualizeze Termenii si Conditiile in orice moment. Continuarea utilizarii acestui site va arata ca sunteti de acord cu eventualele schimbari care pot sa apara.

Acest site este unul de informare si nu ofera produse spre vanzare

GentiChic.com este un site dedicat tuturor celor interesati de gentile de toate felurile, realizat pentru a oferi informatii variate si interesante in legatura cu acestea. Pe site pot sa apara si oferte si informatii cu privire la activitatea unor magazine virtuale de profil. Astfel, accesand linkurile catre entitatile respective, veti avea ocazia sa interactionati direct cu acestea, comandand ceea ce doriti. Cu toate acestea, GentiChic.com nu isi asuma nicio responsabilitate in acest proces, avand simplul rol de a prezenta diverse informatii care pot fi de interes pentru anumite persoane.

GentiChic.com nu isi asuma responsabilitatea in ceea ce priveste calitatea produselor comandate de pe alte site-uri, nici in legatura cu procesul de comanda. Asadar, acest site functioneaza in calitatea sa unica de informator.

Acest site se adreseaza tuturor categoriilor de clienti

Accesarea si utilizarea site-ului GentiChic.com nu este limitata pentru o anumita varsta, in concluzie, site-ul nu restrictioneaza accesul nimanui. Acest lucru se poate intampla insa pe alte site-uri catre care trimit link-urile postate, accesul la acestea aflandu-se in afara responsabilitatile site-ului de fata.

Folosirea continurilor site-ului

Link-urile si toate celelalte materiale postate pe acest site sunt in conformitate cu legile privitoare la copyright iar utilizarea lor se realizeaza cu permisiunea entitatilor online catre care adresele fac trimitere. In acest conditii, GentiChic.com permite utilizatorilor sa vada si sa utilizeze materialele de pe site in scopul unic al folosirii personale. Este interzisa utilizarea acestora in scopuri comerciale, ele fiind protejate de legile privitoare la copyright. Orice alta regula cu privire la utilizarea software-ului si a altor materiale de pe site incluse in alte parti ale site-ului sunt incorporate automat in politica noastra de Termeni si Conditii.

Toate titlurile si continuturile existente pe acest site sunt detinute in exclusivitate de catre proprietarii site-ului GentiChic.com si de aceea utilizarea lor fara permisiune poate sa atraga pedepse legale in conformitate cu regulamentele aflate in vigoare. In aceeasi situatie se afla si codurile, datele si organizarea site-ului. Acestea pot fi schimbate fara anuntarea in prealabil  a utilizatorilor, drept pe care GentiChic.com si-l rezerva.

GentiChic.com va respecta obligatiile legale in ceea ce inseamna protejare indentitatii utilizatorilor acestui site, dar nu isi asuma nicio responsabilitate in ceea ce priveste oferirea de informatii de catre acestia catre site-urile spre care trimit link-urile postate aici. Utilizatorii trebuie sa inteleaga si sa accepta aceasta situatie. In caz contrar, ei sunt rugati sa nu acceseze link-urile si sa paraseasca imediat site-ul.

Incalcarea oricarei specificatii din Termenii si Conditiile de utilizare impuse de GentiChic.com atrage automate interzicerea utilizarii viitoare a acestui site.